Ideaal Amsterdams hotel voor werk en ontspanning

Het Hyatt Regency Amsterdam, bekroond voor zijn verfrissende, duurzame ‘huiskamer-decor’ biedt ruime botanisch geïnspireerde kamers, ontspannende openbare ruimtes, een 24-uurs fitnesscentrum en het Indonesich restaurant Mama Makan met bar en terras. Gelegen in het stadscentrum, grenzend aan de trendy wijk Oost, verbindt dit levendige hotel naadloos zaken met plezier en de stad met de natuur.

Kamers

Botanical View Guestroom
Club Lounge
Executive Suite Bedroom

Hyatt Regency Amsterdam biedt lichte en ruime kamers met alle comfort van een modern, stedelijk toevluchtsoord. Geïnspireerd door de Plantagebuurt, met zijn groene boulevards en op slechts enkele minuten van de nabijgelegen botanische tuinen, bieden onze ontspannende kamers een verfrissende ambiance, elegant ingericht met bloeiende botanische kunstwerken.

Ons Hotel

Bekroond voor Duurzaamheid

Foyer Sustainability

Bekroond voor Duurzaamheid

We zijn er trots op dat we bij de opening zijn verkozen tot het groenste hotel van Nederland en dat we het BREEAM Excellent-certificaat hebben gekregen voor onze duurzaamheid. Daarmee hebben we de hoogste score ontvangen die ooit aan een Nederlands hotel is toegekend. Van korven voor zwaluwen en vleermuizen aan de buitenkant van het hotel tot de verticale tuin van de lobby en het gebruik van elektrische voertuigen, onze inspanningen hebben geresulteerd in 40% minder energieverbruik en CO2-uitstoot. Help ons mee om onze prachtige planeet te redden. 

Relax & Kom tot rust

Bar Lounge Seating

Relax & Kom tot rust

Het leven kan niet alleen maar bestaan uit werken. Leun achterover na een lange dag en kom tot rust met een spelletje pool, een avond op het terras of lees gewoon een boek tegen de rustgevende woonmuur. Verblijf je halverwege de week? Happy Hour vindt plaats aan de bar van maandag tot donderdag waardoor je het gevoel krijgt dat het al bijna weekend is. 

Fitnesscentrum

amsra fitness

Fitnesscentrum

Of je nu een ochtendmens bent of een nachtbraker, blijf bij je dagelijkse routine dankzij ons 24-uurs fitnesscentrum, compleet met stoom-, sauna- en belevenisdouches. Er zijn voordelige lidmaatschappen beschikbaar met exclusieve voordelen en kortingen op eten en drinken.

Gesloten tot verdere aankondiging.

Mama Makan Restaurant Seating
Mama Makan Rice Table Hand
Mama Makan Window Candle
Mama Makan Cocktail Martinez
mama makan
mama makan
amsra
hyatt regency amsterdam pool bar
mama makan
mama makan

Dineren

Geïnspireerd op de historische band tussen Holland & Indonesië, biedt ons restaurant en bar Mama Makan verfrissende Indonesische smaken in eten en drinken die een goed begin of einde van je dag vormen.

Gesloten tot verdere aankondiging.

 

Speciale evenementen

Vergaderingen

Meetings and Events Botanical Boardroom

Vergaderingen

Voor, tijdens en na uw evenement ervaart u de attente service, zorg en aandacht voor details bij het Hyatt Regency Amsterdam. Of het nu gaat om een grootschalige conference, workshop, kleinere bijeenkomst of onvergetelijke sociale gelegenheid. Met meer dan 517 vierkante meter aan moderne, flexibele en verfrissende evenementenruimte boordevol natuurlijk daglicht en heerlijke cateringmogelijkheden, kunt u erop vertrouwen dat u en uw gasten volledig onder de indruk zullen zijn.