Spojite poslovni i wellbeing turizam u spektakularnoj Boki!

Iskusite avanturu i mir, istoriju destinacije i savremene pogodnosti, dinamične dane i lagane noći, avanture i izvanrednu gastronomiju. Smješten na samoj obali mora u srcu zaliva pod zaštitom UNESCO-a, Hyatt Regency Kotor Bay Resort je oaza mira i blagostanja okružen bogatim legendama gdje svaki kamen priča svoju priču.

Smještajne Jedinice

Hyatt Regency Kotor Bay Beach Front Living Room
Hyatt Regency Kotor Bay Room
Hyatt Regency Kotor Bay Bathroom

Odmorite se i uživajte u prirodi oko vas, sa najljepšim pogledom na magični Bokokotorski zaliv. Soba sa king krevetom, sa pogledom na more i hidromasažnom kadom ili Deluxe soba sa bazenom i pogledom na zaliv su apsolutni favoriti naših gostiju.

Naš hotel

VRMAC Health and Wellbeing Retreat de ’MAR

Hyatt Regency Kotor Bay Wellness

VRMAC Health and Wellbeing Retreat de ’MAR

Naš medicinski tim je specijalizovan u dijelu detoksikacije tijela, regeneracije i podmlađivanja, respiratorne rehabilitacije koja odlično služi i kao rehabilitacija nakon covida, uz podsticanje dugovječnosti i jačanje imuniteta. U ponudi su svakodnevni tretmani za rehabilitaciju bolova u kostima i tkivima, kao i beauty i antiaging tretmani. Programi su pažljivo osmišljeni kako bi se poboljšalo cjelokupno fizičko, mentalno i duhovno stanje organizma.

Potpuno se opustite uz Spa Soul!

Hyatt Regency Spa

Potpuno se opustite uz Spa Soul!

Opustite svoje tijelo, um i dušu uz personalizovane tretmane u jedinom Spa Soul centru u ovom regionu. Uživajte u fitness centru, sauni sa pogledom i parnom kupatilu, ili se osvježite u našem grijanom zatvorenom bazenu. Isprobajte hamam i drevne ritual za opuštanje ili jačanje imuniteta.    

Poboljšajte svoju izdržljivost i pojačajte snagu

Hyatt Regency Fitness

Poboljšajte svoju izdržljivost i pojačajte snagu

Ako volite aktivni odmor i vodite računa o svom tijelu, omogućavamo vježbanje uz korišćenje najnovije opreme, uz nadzor naših iskusnih trenera koji će vas motivisati i prenijeti vam najnovije trendove u fitness industriji. Postizanje vaših fitness ciljeva je naš prioritet.

Bliss bazen i bar

Hyatt Women Pool

Bliss bazen i bar

Uhvatite prve zrake jutarnjeg sunca i prepustite se blaženoj atmosferi uz bossa nova laganu muziku i šum vode. Bar na bazenu nudi meze, osvježenje i koktele po recepturi naših iskusnih barmena, a Vrmac zdravstveni centar pobrinuće se za programe poput aqugym-a, tai chi-ja i joge koji će vaš dan učiniti potpunim. 

 

Gastro Ponuda

Hyatt Regency  Dinner
Hyatt Regency Food

Kulinarsko putovanje

Da li ste spremni za neponovljivo gastronomsko iskustvo? Radujemo se prilici da vam predstavimo različite koncepte delicija inspirisanih željom našeg glavnog kuvara da koristi svježe, sezonske sastojke koji promovišu najbolje lokalne i regionalne proizvode