Szállodánkról

Közel 5 év és több mint 85 000 munkaóra felújítás után a Párisi Udvar épülete exkluzív luxusszállodaként nyitotta meg kapuit. A „The Unbound Collection by Hyatt” márkához csatlakozó Párisi Udvar Hotel Budapest a múlt század elejének pezsgő atmoszféráját idézi. Egykor ezen a helyen állt az ország első modern üzletháza, a későbbi épület a Belvárosi Takarékpénztár, majd az IBUSZ utazási iroda központjaként funkcionált.  Az ikonikus műemlék épületben Budapest változatos kultúrája köszön vissza: a város építészetének különböző stílusai és formái, a világhírűvé vált Zsolnay kerámiák, a Róth Miksa által tervezett ólomüveg ablakok. A Párisi Udvar egy izgalmas és időtlen felfedezés, ha figyelmesek vagyunk, mindig új részleteket mutat meg magából.

Szállodánk 110 szobával, köztük számos lakosztállyal és 2 rezidenciával várja vendégeit Budapest szívében. Éttermünk, a Párisi Passage Café & Brasserie fantasztikus ételekkel és italokkal teszi felejthetetlenné az itt töltött időt.

   

  Szobák és Lakosztályok

   

   

  Szállodai Szolgáltatások

   

Szobák

110 elegáns szoba, különböző lakosztályok és rezidenciák szolgálják vendégeink kényelmét.

Rendezvény

szállodánk több mint 300 m2 konferencia és rendezvényterületet kínál, 4 különálló és multifunkcionális tárgyalóteremmel és szalonnal, kül- és beltéri helyszínekkel.

Szolgáltatások

Spa- és Fitness részleg, Szobaszervíz, Concierge, Mosodai szolgáltatások, Ingyenes WiFi, Digitális kulcs, Érintkezésmentes ki- és bejelentkezés, Állatbarát szálloda

ESKÜVŐ

Parisi Udvar Budapest Banquet Set Up

ESKÜVŐ

A Párisi Udvar eklektikus stílusával és egyedi, keleties díszítettségével Budapest egyik igazi ékköve. Díszes majolika csempék, üvegmozaikok, valamint a lélegzetelállító Luxfer prizma kristálykupola idézi meg a múlt varázslatos pillanatait. A szálloda privát termei és belső udvara exkluzív környezetet biztosít a ceremóniától az étkezésekig minden egyedi igénynek megfelelve. A magával ragadó enteriőrön felül szállodánk tapasztalt csapata felel azért, hogy ezen a különleges napon minden ízében luxus élményben részesítse a párt és a vendégeket.

ÉTTEREM

Parisi Udvar Budapest Passage Brasserie

ÉTTEREM

A passzázs lenyűgöző terében kapott helyet a Párisi Passage Café & Brasserie, amely nappal a századforduló nyüzsgő kávéházi hangulatát idézi, este pedig különleges, de fesztelen éttermi élményt kínál. A hagyományos magyar konyha ízeit megtartva és a legújabb technológiával ötvözve Lutz Lajos séfünk rendkívülit alkotott, hazai alapanyagokra építve. A Párisi Passage a klasszikus értékeket és ízeket megtartva kínál izgalmas és új megoldásokat. A kivételes környezet tökéletes helyszín baráti és üzleti találkozókra azoknak, akiknek a legmagasabb minőség éppolyan fontos, mint a könnyed hangulat.

 

Képek

Parisi Udvar Budapest Lobby
Parisi Udvar Budapest Zafir Spa Bath
Parisi Udvar Budapest Lobby Parisi Passage Brasserie
Parisi Udvar Budapest Fitness Center
Parisi Udvar Budapest Zafir Spa Bath

Egy rejtett ékkő

Mariette a TripAdvisoron
Egy rejtett ékkő elegáns környezetben. Nemrég a Párisi Udvar Hotel Budapestben (Hyatt) jártunk, ahol felfedeztük éttermüket, a Párisi Passage Café & Brasserie-t, ami tökéletes, ha szeretnénk nyugodt környezetben kipróbálni a magyar konyha fogásait.
Parisi Udvar Budapest King Bed Guestroom
Parisi Udvar Budapest Heritage Collection Suite
Parisi Udvar Budapest heritage collection suite bathroom
Parisi Udvar Budapest Paris Residence Bedroom
Parisi Udvar Budapest Club Lounge