Добре дошли в Hyatt Regency Sofia

Разположен в сърцето на столицата на площад Васил Левски, Hyatt Regency Sofia е в непосредствена близост до основните културни институции и туристически забележителности на София.  

Гостите на хотела могат да избират между 183 просторни стаи, включително 22 апартамента и елегантен президентски апартамент с изглед към паметника на Васил Левски. Всяка стая разполага с панорамни прозорци и всички удобства за пълноценен престой. Дизайнът е вдъхновен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а голяма част от стаите са с тераси с великолепна гледка към планината и зеления вътрешен двор.

Hyatt Regency Sofia разполага с 10 мултифункционални зали с обща площ от 1,468 кв. м. На последния етаж на хотела ще откриете и The Loft – три ексклузивни пространства за събития с уникален интериор, открити тераси и много зеленина.

БЕЗОПАСНОСТТА Е НА ПЪРВО МЯСТО, ВАШЕТО ЗДРАВЕ Е НАШ ОСНОВЕН ПРИОРИТЕТ

Ръководен от нашата мисия да предоставяме най-добрата грижа и от над 60-годишния ни опит в хотелиерството от световна класа, Глобалният ангажимент на Hyatt за грижа и чистота се основава на строгите ни протоколи за безопасност и хигиена.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

hyatt Regency sofia
hyatt Regency Sofia
HYatt Regency Sofia
Hyatt Regency Sofia

HYatt Regency Sofia

Истинският революционер се ръководи от пламенно чувство на любов и страст. The Revolutionary Dining Room & Bar отдава почит на емблематичните личности на 20-ти век, които погледнаха на света по различен начин и го промениха към по-добро. Нестандартните. Проблематичните. Бунтовниците.

Италианската кухня също се ръководи от неудържимо чувство на любов и страст. Храната е важна част от италианската национална идентичност, тъй като тя е тази, която сплотява семействата и хората. Италианската храна не само се консумира, тя е повод за празник. Най-важните разговори се водят около маса и чиния с паста.

Работно време:

Закуска 6:30 - 10:30*

Обяд 12:00 - 15:00

Вечеря 18:00 - 23:00

*В събота и неделя закуска се сервира от 6:30 до 11:00 ч.

HYatt Regency Sofia scene bar

В The Scene вие винаги сте на точното място в точното време. Неочаквано, нестандартно и спонтанно място за срещи, където хората се събират с една цел – да споделят общи преживявания и да усетят чувство за принадлежност. Ние сме Rooftop коктейл бар за посветените и онези, които са достатъчно смели, за да разберат.

Работно време

Вторник до неделя

17:00 - 2:00 ч.